lauantai 14. helmikuuta 2009

Ystävänpäivä.

Joskus viime viikolla tein aamulla puuroa. Puuroa lennähti kädelle hiukan ja tietenkin automaattisesti pyyhkäisin sen pois heti mutta se kerkesi polttaa käteen aika hyvän palohaavan. Ai perhana..ei uskois että puuron tekeminen voi olla noin vaarallista...nyt sitä yrittänyt parannella mutta hitaasti se käy... Täällä on nää kaasuhellat, niin ruokakin tulee niin kuumaks että...lettujen tekeminenkään ei sitten millään onnistu vaikka kuinka ollaan yritetty. Odotellaan tässä kaveria joka tuo Marula-alkoholijuomaa, se on perinteistä afrikkalaista "kiljua" :D kait... Joo ei mitään ihmeellistä tiedossa, jossain varmaan kävästään. Käytiin päivällä syömässä ulkona ja hyvää ruokaa oli. Oli myös tosi lämmin ilma, niin aamulla heräilin altaalla.. Mitäs täältä kertoilisin...tämä alkaa tuntumaan jo ihan elämältä ku on kavereita ja jotain "normaalia" tekemistä niiden kans. On niin hankala kertoa minkälaista tämä elämä täällä on koska siihen liittyy tunteet, ihmiset, puheet, kulttuuri, tämä kaupunki ja maa ja kaikki... Ens vkl suunnitellaan Hlane Royal National Parkiin menoa..vaihdettiin Kruger Hlaneen koska Hlane on lähempänä ja helpompi saada porukkaa lähtemään sinne, ja halvempi eikä siellä ole koleraa eikä suomalaisia :D Toivottavasti siellä norsuja ja leijonia näkyis jossain vaeltavan... Tänne samaan majapaikkaan ilmesty suomalasia diakkilaisia..lievä järkytys. Onneks menivät ainakin nyt Shield guestiin asumaan, missä mekin oltiin aluks asumassa..Tässä nyt tällä erää, on niin vaikea kertoa tavallisesta elämästä, kyllähän täällä vois vaikka asua :D on niin kaunistakin :) ..musiikkia ja rentoa meininkiä.. Hyvää ystävänpäivää!!!

2 kommenttia:

  1. Hyvää ystävänpäivää!! sinullekin:) juodaan kassun kanssa ananasviiniä (mie sain luokkalaisilta läksiäislahjaksi) ja syötiin uuniperunoita ja kohta Mudcakea:) Köyhää...mutta afrikassa on kuulemma sanonta että ei se köyhyys, mutta ne ihmiset jotka tuntee!! kuulin Johnsonilta, tanssimaikalta, perjantaina.

    VastaaPoista
  2. Moikka!
    Tuntuu siltä että alat viihtyä siellä liian hyvin.....;) lämmintäkin tuntuu riittävän, täällä vaan palellaan. Kaunista kyllä on kun on paljon puhdasta lunta ja aurinko paistaa.Hyvää viikonloppua ja pidän peukkuja että näät niitä norsuja.;)

    VastaaPoista