maanantai 26. tammikuuta 2009

HELLOUUU....

Netin toimivuuden kanssa hieman hankaluuksia, mutta vkl meni hyvin. Oltiin koko vkl menossa koska meillä oli auto vuokralla. Lauantaina käytiin lasitehtaalla, jossa tehdään kaikki kierrätetystä lasista vaikka Swazimaassa ei edes kierrätetä yhtään mitään, roskatkin porukka heittää mihin sattuu. Siellä oli kiva pieni suklaapuotikin, itsetehtyä tietenkin. Ja jo oli suklaista. Käytiin myös kaivoksilla, todella vanhoilla sellasilla. Se oli historiallista :D en siitä jaksakaan kertoa sen enempää :D Sunnuntaina mentiin Ezulwiniin Cultural Villageen mikä oli myös aika hassu paikka, siellä esiteltiin miten täällä ihmiset ennen asuivat ja elivät. Siellä oli tanssiesitys, johon mut vedettiin reippaasti mukaan. Noh, minähän vedin mukana kuin pystyin, mutta hyvin tönkköähän se oli niihin verrattuna... :P Käytiin syömässä ja mentiin Mlilwane luonnonsuojelualueelle. Siellä nähtiin seeproja, kaksi hippoa ja monen monta peuran tyylistä eläintä (huomaatko tietämykseni :D) ja villisikoja. Hauskinta olisi ollut jos siellä olisi mennyt hevosella tai pyörällä, mutta ei, aikaa ei ollut tarpeeksi, joten autolla käytiin. Oli ihan jees paikka, seeprat oli ihania, mutta muuten paikka ei ällistyttänyt. Eli Krugeria odotellessa.... Tänään haettiin Mosambikin lähetystöstä viisumia, ja siellä pojat otti kuvia tosi kummallisella vehkeellä. Ne vei meidät nurkan taakse ja kaksi poikaa piti seinää vasten sinistä kankasta ja siihen sitte seisomaan ja poika otti kuvan..kyllä ne yhet kuvat mokaskin mikä sitten oli meidän onni... Viisumit oli valmiina jo tänään, mutta haemme ne huomenna. Tässä tällainen pikakerronta, ehkä se hieman hiljentää lukuintoanne :P

6 kommenttia:

  1. Hei!
    Tanssi menee hienosti ja kiva kuulla,että muutenkin kaikki hyvin.
    Missähän kommentoijat piileksivät :) :) ?

    VastaaPoista
  2. Aivan Mahtava kuva jälleen kerran!!
    Kova meno näyttää olevan porukalla:)
    pitänee lähteä sitten Joraamaan ku tuut takas Suomeen;)

    VastaaPoista
  3. Noh tottakai mennään jorailemaan!!! Mä opetan sitten pari hyvää muuvia!! :D :P

    VastaaPoista
  4. Laitahan muutama isompi kuva jossain välis itestäs ja paikoista.. näyttää hienolta! mukavaa vloppuu sinne ja jutellaan taas meses joku päivä.

    VastaaPoista
  5. Moi taas (pitkästä aikaa)

    Hyvinhän se tanssi näyttää sujuvan... kiva kun sait tutustua alkuperäistansseihin ihan paikan päällä, täällä siitä joutuu maksamaan 80 euroa tunti! Pelkkää säästöä siis sulla. Täällä Eskolassa elämä kulkee samoja uomia...Mikkoa ja Ransua odotellaan viikonlopuksi käymään:) Pysyhän terveenä ja jatka tassiharjoituksia;)
    Ps. Tuohan mukanasi musiikkia jos voit.

    VastaaPoista
  6. huom. tuosta lukijajoukosta on helppo tunnistaa muotsikan porukka...meillä kaikilla näyttää olevan kuva=)

    VastaaPoista