perjantai 2. tammikuuta 2009

Perjantai..

Naapurin poika ja sen kaveri. Naapurinpoika sanoi aina muistavansa mistä me ollaan kotoisin.


Mitäs sanotte? eikö oo hieno! Se on vasta 7kk ikäinen. Sillä on ihan pikimusta emo. Toisesta osapuolesta en sitten tiedä..


Kyllä vain täällä muuttuu aika nopeasti sää, eli aamulla aurinko, iltapäivällä ukkosti, vähän sato, sitten taas hyvä ilma :)



Eilen noustiin hyvissä ajoin ylös, että lähdemme kaupungille. No ei ihan ajassa pysytty, kun Tony (paikan omistaja) tuli käymään täällä ja jotain höpöteltiin ja se esitteli luultavasti sen orpokodin pojan ja yhtäkkiä se käski soittaa ne tänne vaikka puhuttiin myöhemmin uima-altaalle menosta... :D Oltiin siinä hämillään eikä tajuttu mitä tapahtuu. Tony lähti ja me sitte jäätiin ihmetteleen. Sitte äkkiä korjattiin tilanne, ja selitettiin sille pojalle ettei niiden tänne tartte tulla ku mehän ollaan jo sovittu että menemme maanantaina sinne orpokotiin. Noh homma selvis ja me lähdettiin kaupungille. Sielläpä kierreltiin ja tultiin iltapäivällä tänne ja sitte alkokin ukkostaa. Noh illalla Tony oli taas tuossa pihalla ja kysyttiin siltä että missä ihmeessä se Private Clinic on ku ollaan kahtena päivänä etitty sitä ja ei löydy...Noh se sano että voidaan heti mennä kattoon ja sillon mentiin. Päädyttiin sitten sinne viralliselle Cathmar Cottagelle ja voi miten mahtava. Uima-allas, mahtavat näkymät, tilaa aivan hervottomasti, kasvimaa, koiria (yks ihan mahtavan värinen, voisinko tuoda sen ransun kaveriks?? :) kissa, sitten siellä on tilaa muillekin matkaajille joten niitäkin pääsis siellä tapaamaan. No Tony tarjos kaljat ja popparit ja juteltiin siinä Tonyn ja yhden hollantilaisen matkaajan kans kaikesta mahdollisesta :D oli kyllä niin mukavaa ja ihana paikka että illalla suunniteltiin sinne muuttoa, koska vaikka tää on hyvällä paikalla ja ihan jees, mutta tuo paikka vaan on niin upea, ja se uima-allas!! täällä on niin kuuma että sitä kaipaa :) ja enemmän tilaa ja ehkä myös uusia tuttavuuksia. no katotaan mitä tää päivä tuo tullessaan ;)



Sitten eilen luulen nähneenä ruskean bokserin täällä, sillä oli typistetty häntä. Kuinkahan lunkisti se osaa ottaa kun pienetkin koirat on niin iisejä :D



Vaikea kuvitella suomen kylmyyttä kun tuota auringonpaistetta katsoo :) Eli ulos nyt ja äkkiä :) siellä on ihana kuunnella luonnon ääniä ku heinäsirkatkin on niin kovaäänisiä :)



ja niin,laittasinko vielä muutaman kuvan eilisestä...

3 kommenttia:

  1. Tervehdys!
    Hauska lukea,että on kivaa ja kuvia katsella.
    Mitä se arki sitten tuo tullessaan.
    Maanantai kun koittaa.
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Bokseri Afrikassa..Mahtavaa=)!!!!!!!!!!!!!!!!!

    VastaaPoista
  3. Heips! Tosi kiva lukee matkakuulumisia! ..ja fiilistellä!:) Oot ajatuksissa! <3

    VastaaPoista