sunnuntai 4. tammikuuta 2009

Hmm..

Monilla taitaa olla ongelmia tuon kommentoinnin kans, niin voisko joku kertoa miten se onnistuu...En nimittäin itekkään tiedä. Pitääkö tänne rekisteröityä vai mitä?
Tänään ei ihmeitä, kuuma päivä oli, varmaan kuumin tähän saakka. Käytiin Tonyn kyydillä jossain valleyssa, jossa oli monia kivoja paikkoja mihin pitää päästä käymään, mutta nyt käytiin vaan hakeen kukkia ja kasveja sellasesta isosta myymälästä.. Nyt kämpillä hengaillaan Lindon kanssa.. :D

5 kommenttia:

  1. Kyllä vaan kirjautua,mä ainakin omalla sähköpostiosoitteella,ja toimii.
    Kyllä muutkin osaa kun vain...koska minäkin osaan:)
    Helteistä jatkoa!

    VastaaPoista
  2. No ensiksi pitää olla kirjautuneena sivustolle, ja sen lisäksi pitää olla merkittynä kyseisen blogin lukijaksi...sitten onnistuu kommentointi

    VastaaPoista
  3. Lisään vielä Mikon kommenttiin että pitää olla sähköpostosite gmailissa. Tervehdys täältä jääkylmästä Suomesta sinne helteeseen. Pakkasta täällä on -18..... "poikien" kanssa kävin just kävelyllä ja Ransun ulkoilupuku ratisi niin. Kovasti oli kiire sisälle. Kuvista ja tekstistä päätellen sulla menee ihan hyvin, tottapuhuen odotin jotain alkeellisempaa :) Sain juuri tänään vasta ommeltua ne teijän verhot,toivottavasti Mikko saa ne ikkunaan etteivät pölyty jossain nurkassa(hah). Tuli tuossa mieleen että minkälaista ruokaa te siellä syötte...onko mitään outoja pöperöitä tarjoiltu? Hedelmiä siellä varmaan on yllinkyllin? No se on huomenna sitten työt aloitettava sielläkin. Ihan kiva kuulla minkäläista terveydenhuoltoa siellä tarjotaan! Ei muuta kuin työniloa ja muistahan rasvailla.

    VastaaPoista
  4. Joo kiitos tiedosta, itekkin pystyn tänne kirjottamaan kun oon kirjautunut :) Tähän mennessä ollut aika perusruokaa, pastaa, riisiä..perunaa,porkkanaa,luumuja,appelsiineja,viinirypäleitä ja vaikka mitä ihania tuoreita hedelmiä saa torilta niin halvalla.. ja hedelmät onkin hyvää ruokaa kun on niin kuuma, ettei hirveä nälkä tuu. Illalla sitten kokkaillaan. Kyllähän noita heinäsirkkoja täällä kuulemma syödään, en ole niihin vielä törmännyt :D sitten maissia monet syö kun kaduilla kävelevät.. Katsotaan mitä tässä vielä eteen tulee :D Kyllä se mikkokin varmaan ne verhot laittaa viimestään edellisenä päivänä kun täältä palaan ;) Jep ja huomenna töihin. Jonkinlainen arki alkaa. :)

    VastaaPoista
  5. Moi!
    Ihan terveelliseltä ruoaltahan tuo kuullostaa. Mikko ja Ransu on tuossa lähtötunnelmissa...juna lähtee tuota pikaa. Vähän säälittää niitä sinne kahestaan laittaa...evästin parhaani mukaan että pääsevät alkuun.Kyllähän niille taitaa tulla siellä pitkäksi aika. Samoin meilläkin hiljenee tuntuvasti kun on ollut sellasta hulinaa tässä kolmisen viikkoa. No tuleehan ne täällä käymään välillä. Joko se orpokoti löytyi?

    VastaaPoista