lauantai 3. tammikuuta 2009

Lauantai


Tässähän pysyy hyvin ajantasalla kun kirjottaa päivän mukaan hah :D no kirjotan nyt kun oli niin ihana päivä siellä uima-altaalla. Ikävä kyllä ne maisemat ei näytä miltään kuvissa, se pitäs olla täällä näkemässä. Se paikka on tosi korkealla, joten siellä ei ole hyttysiä ja on vähän viileämpi kuin tuolla alhaalla laaksossa ja pilvet laskeutuu vuorien päälle. Sitten sen talon vieressä asuu diplomaatteja, Kiinan diplomaatilla käy Swazimaan kuningas syömässäkin aina joskus ja EU parlamentti on siinä vieressä kans, joten siellä on vartijoita monella suunnalla eli ainakin on turvallista :D

Me muutetaan sinne parin päivän päästä! Saadaan sellanen huone siitä talosta että kun herätään tarpeeks aikasin voidaan istua syömään aamupalaa terassille ja katsoa auringonnousua kun se nousee just siltä puolelta vuoren takaa... :)

Ei uskois että Afrikassa on näin hienoja paikkoja, kävi tuuri ku tänne tultiin yöpymään :) mutta olis myös kiva nähdä ne slummit, jotta saa sen oikean perspektin tähän maahan. Se onnistuu ehkä Tonyn tai jonku kyydillä...

Kun tultiin tuolta takaisin naapurin pikkupoika tuli meidän kämppään heilumaan ja lopulta Lindo piirsi mulle talon mun kirjaan ja teki siitä värikkään. Sitten se antoi myös monta muuta piirustusta mulle ja mä annoin sille kumin ja viivottimen ku sillä ei niitä vielä ollut onhan Lindo vasta 6v. Mutta se oli niistä innoissaan kun sen äiti sitä tuli kyseleen :) Mahtava pikkupoika!

Laitanpa kuvan altaalta... ja lähen sitte nukkumaan. Ps. ulkona tuulee hervottomasti..tää on niin hepponen talo että kaiken kuulee hyvin sisälle asti..

4 kommenttia:

  1. Aurinkoista jatkoa ja uusia elämyksiä!

    VastaaPoista
  2. Vai että sellaselle "porvari alueelle" ootte muuttamassa=)...turvallisuus ennenkaikkea!
    Juu kuullostaa kyllä mahtavalta diililtä...miten se vuokra-juttujen sumpliminen sujui???

    VastaaPoista
  3. Afrikassa edetään rauhallisesta, kaikki selviää ajallaan :P

    VastaaPoista
  4. Siellä se yks vaan pulikoi altaassa ja paistattelee päivää.. hmmm, Varmaan olisi kova kaipuu jo takaisin pohjoiseen.. vai? :) täällä kun olis niin vois pakkasessa käydä saunasta pyörähtään hangessa taikka avannossa ja palella ihan muuten vaan. Ota nyt kaikki irti ajastas siellä ja kaikkee hyvää muutenkin.
    (Sen kirjautumisen jälkeen voit vielä klikata tohon "aloita lukeminen" joka on tos otsikon "lukijat (8)" alla ja sieltä nimimerkki ja "follow")

    VastaaPoista