torstai 8. tammikuuta 2009

KUUUUMAAAA!

Vitsit, tää on ku saunassa istuis :D No orpokodilla alko koulu taas pyörimään kun lomat on lomailtu. Oli vähän enemmän tekemistä kun siellä touhattiin. Se on niinku esikoulu, mutta pienimmätki käy siellä. Esikoulu kestää koko päivän siellä lauletaan,tanssitaan, maalataan, luetaan ja varmaan opetellaan laskemaankin muttei tänään. Ajat ei ihan mennyt kuten aikataulussa, mutta mikäpä täällä niin menis.. :D Joku porukka siellä kävi ihmettelemässä ja leikkimässä, Kapkaupungin vieressä käyvät jotain kansainvälistä koulua. En mä oikeen saanut selville mitä niistä isona tulee, mutta kävivät kuitenkin ja olivat aamupäivän. Siinä se päivä menikin. Sitte käveltiin tuossa kuumassa ilmassa kaupan kautta kämpille. Naama punasena kun pääsee tänne asti :D Matkalla tulee miespuolisia henkilöitä höpöttään jotain ja sitte ne sanoo että ne haluis tutustua meihin paremmin..joopajoo..ja sitte kuulee että meekkö mun kans naimisiin ja kaikkee muuta höpöä, mutta hyvin niistä on eroon päässyt.
Sitten eilen oli valtava ukkonen ihan päällä, jytisi ja salamoi koko ajan ja koko taivas. Oli huisia :D
No juu, tässä se arki alkaa käymään päälle ja huomaa että kaikki asiat ei ihan aivan miellytäkään. Katotaan miten käy, mutta ihan kivaa silti on vieläkin ja nautin kyllä tästä kuumastakin, ja nyt ymmärrän miks afrikkalaiset tekee ja kävelee hitaasti. Ei tässä kuumuudessa nopeaa voi mitään tehdäkkään! :D

5 kommenttia:

  1. .......Nii justii!
    Voi hyvin!

    VastaaPoista
  2. noni.sain itseni vaikeuksien kautta tänne laitettua.mahtavalta kyllä kuulostaa kaikki tuo mitä oot sielä jo kerenny nähdä/kokea :) oon kateellinen :P
    ja nauti nyt kunnolla siitä kuumasta.täälä on ollu jopa -24 astetta! kylmältä on tuntunu..

    VastaaPoista
  3. Hei taas!
    Kuumaa tuntuu olevan, no sehän oli odotetavissa... :) Täällä kotosuomessa tammikuu jatkuu vuoroin kylmänä , vuoroin suojasäänä. Ransun patsas tuossa ulkona tököttää vielä niin ylväänä. Keräilen tässä joulukoristeita pois, ulos jää vielä valot vähäksi aikaa. Pekka lähti
    Sakarin ja Oton kanssa lumikenkäileen ja tais ne ottaa aseetkin mukaan( niitä miesten juttuja).Simo on kavereittensa kanssa Louetilla laskettelemassa. Minä tossa vähän jumppasin tv:n tyttöjen kanssa.....siellä ei taija paljo jaksaa jumpata vai onko iltasella kylmempää? Taitaa se helle kuitenkin skandinaavin uuvuttaa:) Joko ootte päässy käymään kaupoissa tai torilla? Oiskohan siellä mitään ihania kankaita :)

    VastaaPoista
  4. Eilen oli Aipan läksiäiset, mie oon täällä kohta melkein ittekseni:( Yritin puhua Mikkoa mun kanssa fiilikseen, mutta se ei oikein lämmenny ajatukselle;) Kumma juttu. Pitää rohkaistua ja käyttää ne kaksi maksettua kertaa ihan yksin. Teitin karvakaveri istuskelee meidän lattialla poikansa kanssa. Mie saan hyvän sysäyksen lähteä kävelemään:)
    Hei muutes, haluisit sie tosiaan niitä pilates/joogaohjeita? Mie voisin skannata jotain ja laittaa maililla.
    Kuulostaa hyvältä, että olette päässeet oikeasti hommiinkin siellä. Kaikki ei varmaan koskaan voi olla ihan täydellistä. Vitsi että olis ihana nähdä sieltä enemmän kuvia! Sais imettyä niistä edes aurinkoa. Täällä on peruskurja ilma, hirveä pilviverho.
    Voitais joku ilta facebookata. Siellä on kuulemma meseboksi, jota mie en ollut tekniikan ihmeenä löytänyt:)

    VastaaPoista
  5. Oon iltasin yrittänyt vähän jotain jumpata ja ainakin venytellä, mutta kuuma tulee tosi helposti :D Ja toki haluan pilates/joogaohjeita, jos vaan saat skannattua! ois kiva iltasin vähän jotain tehdäkin, ainahan sitä pääsee kylmään suihkuun :D Vieläkinkö Ransu jaksaa kannella poikaansa? vitsit, siitä tuli sille tosi tärkeä. Kiitos paljon ku otit sen sinne kylään :) Ens vkl suunniteltiin Ezylwiniin menoa, niin sieltä löytää käsitöitä, koruja ja kankaita. Toivottavasti ne on sellasia mitä kuvittelenkin, katsotaan jos löytys vaikka tuliaisia ;)

    VastaaPoista